Saturday, November 5, 2011

Yökukkuilua

Perjantaina tuli käytyä jälleen neuvolassa. Kaikki arvot olivat oikein hyvät, ei moitittavaa. Kyselin siitä kasvaako vauva terkkarin mielestä riittävästi, ja kyllä kuulemma kasvaa. Sitten mittailtiin sf, joka oli laskenut puoli senttiä! Ja täten siis todettiin myös että laskeutunut on meidän vauva. Edellisen illan tuntemukset saivat siis vahvistuksen, kun saatoin oikein tuntea kuinka vauva porasi päätään alakertaan, hengitys helpottui kertaheitolla ja potkut alkoivat tuntua ihan eri paikassa! Jei sille!

Nyt sitten istun alakerran sohvalla, sillä jossain vaiheessa yötä untani alkoivat häiritsemään kipeät supistukset. Kello 03.10 totesin miehelle nousevani ylös kun hiki nousee pintaan. Esikoisen synnytys käynnistyi aikoinaan klo 03.15 limatulpan irtoamisella, ja siitä hiukan vajaan kymmenen tunnin päästä hän oli maailmassa. Nyt sitten arvon tässä että onko tämä sitä itseään, vai harjoitellaanko vain. Tästä olisi toive varmentua suhteellisen nopsaan, sillä esikoisen hoitaja asuu sadan kilometrin päässä ja tarvitsee lähtökutsun siis riittävän ajoissa!o_O iik.
Supistuksia tulee nyt noin 5-10 minuutin välein ja ne sattuvat, mutta en osaa sanoa voimistuvatko ne. Vessaan olen jo joutunut juoksemaan kerran, liekö sekin jokin merkki.

No, jos ei nyt ole tosi kyseessä, niin kukutaan sitten huvikseen vaan. Mulla on ainakin huomenna nukkuma-vuoro:D

4 comments:

 1. Hui miten jännää... Jos ei vielä ollut tosi kyseessä, toivo(ta)n sulle maittavia unia!

  ReplyDelete
 2. Apua, sulla taitaa olla lähtö edessä!!! Huisii.. Oon iha vähä vaan kade, meillä ku ei tapahu sitte mitää vaikka kuin toivosin :D

  ReplyDelete
 3. Huijuijui!! Hitsit miten hienoa, ja jännää samalla! Soittakaa nyt sille hoitajalle että tulee bunkkaamaan teille jo nyt... ;)

  Mikäköhän siellä on nyt meininki? Toivon minäkin, että ellette päätyneet yöllä sairaalaan asti, olisit nyt nukkumassa sikeän makoisia ja levollisia unia. Selvästi alkaa olla lopun merkkejä ainakin ilmassa! :)

  ReplyDelete
 4. Hui! Tsemppiä ja/tai kärsivällisyyttä!

  ReplyDelete