Sunday, November 13, 2011

Rakkautta, rakkautta vain

Tasan viikko sitten, sunnuntaina 6.11.2011 klo 9.14, syntyi meille pieni tytär tehden miehestäni jo toista kertaa isän. Tämä isäinpäivä tuntuu, jos mahdollista, vieläkin tärkeämmältä kuin edelliset. Rakkaasta miehestä ja isästä paljastuu yhä uusia hienoja puolia nyt kun sitä isyyttä saa jakaa kahdelle lapselle, pojalle ja tyttärelle. Tyttären isyys tuntuu myös herkistävän miestä uudella tavalla, ja minuakin.

Olen niin onnellinen tästä perheestä, etten voi sitä sanoin kuvailla. En tiennyt että rakkaus voi aina vain kasvaa valtavammaksi, vaikka se toisaalta on tehnyt juuri niin ensihetkistä alkaen esikoisen kanssa.

Sydän on pakahtua tuon ihanan miehen vuoksi joka rakastaa ja hoivaa meitä kaikkia, ihanan esikoisen ansiosta joka pienenä isona poikana hurmaa uusilla taidoillaan ja hoivaamalla pikkusiskoa hellästi rakkaus katseessaan, ja perheen uusimman jäsenen tuhinasta, hamuavasta suusta, pienistä varpaista ja syvän viisaasta katseesta. Tässä hetkessä on maailman parasta olla<3

Hyvää isäinpäivää kaikille ihanille iseille!

8 comments:

 1. Onnea pienen prinsessan vanhemmille ja isoveljelle! :')

  ReplyDelete
 2. ...En edes pysty sanomaan mitään näiden liikutuskyyneleiden alta :') Oon hirmuisen, valtavan, mielettömän onnellinen puolestanne! Ihanaa että Hän on nyt täällä. Viikon vanha vasta ♥ Elämä tarjoaa parastaan! Nauttikaa, rakastakaa, painakaa mieleen nämä pienet ja hauraat hetket! Kaikki tärkein on tässä ja nyt. Halauksia!

  ReplyDelete
 3. No hyvänen aika. Hän on täällä! Hurjan paljon onnea!!!

  ReplyDelete
 4. Niin sitä tuli meiän lapsosille vaan 4pv ikäero ja mieku aattelin etten pääse ikinä eroon isosta mahasta.. :) Nautitaan ja ihmetellään <3

  ReplyDelete
 5. Onnea ja ihanaa uuden ihmeen ihmettelyä!

  ReplyDelete